Een website is eigenlijk het visitekaartje voor een bedrijf.
Het geeft aan wat een bedrijf doet, wat voor informatie er te vinden is en, misschien nog wel het belangrijkst, hoe uw potentiële klanten met u in contact kunnen komen. Laat mij meedenken over uw digitale visitekaartje!

Joomla! 3.x

Veel websites zijn gebaseerd op HTML (HyperText Markup Language). Voordeel hiervan is dat een website in meerdere programma's te bewerken is. Nadeel is dat voor één website erg veel programmeerwerk nodig is, voor bijvoorbeeld een contactformulier.

Powered by Joomla!Joomla! is een vrij te verkrijgen opensource-contentmanagementsysteem. Joomla! is geschreven in PHP en werkt met een MySQL of (sinds versie 2.5) MS SQL-database. Joomla! heeft functies als het cachen van pagina's, RSS-feeds, printversies van pagina's, nieuwsflitsen, blogs, fora, opiniepeilingen, kalender, zoeken en taalinternationalisatie. De naam is de Engelse fonetische spelling van het Swahili-woord 'jumla' dat 'alles samen' of 'als één geheel' betekent. De naam is gekozen om de verbintenis van het ontwikkelteam en de gemeenschap met het project. Joomla! is vrijgegeven onder de GNU General Public Licence.

Ik werk zelf met Joomla!, een CMS tool waarmee het maken van een website gebaseerd is op een template. Voordeel hiervan is dat een template bepaalde locaties bevat waarin eigenlijk alles gezet kan worden. En omdat Joomla! werkt met modules is het zeer eenvoudig om daar bijvoorbeeld een zoekfunctie, fotogalerij, dia-show, etc. te plaatsen. Daarnaast werkt Joomla! op basis van een database (CMS) en daardoor is het zeer eenvoudig om extra informatie toe te voegen, de website te bewerken of extra modules te plaatsen. Deze extra modules zijn deels vrij te verkrijgen (meestal basis-uitvoeringen) maar er zijn ook modules waarvoor betaald moet worden (met meer opties). Het is maar net wat u belangrijk vindt, vaak is de basis-uitvoering net zo doeltreffend als een zeer uitgebreide versie.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met mij op.

wereldbol met http