De visie van Twinfish Webdesign: een goede website hoeft niet duur te zijn!
Daarom bied ik u de mogelijkheid tegen een voordelig tarief toch een groot bereik te realiseren.

Meer informatie vindt u op de pagina tarieven.
Voor specifieke werkzaamheden en eventuele vragen, kunt het contactformulier invullen.

Voor welke diensten kunt u zich tot Twinfish Webdesign wenden?

Twinfish Webdesign begeleidt u in het traject van de eerste ideeën en ontwerpen tot de uiteindelijke realisatie en het lanceren van uw website.

U wilt graag uw bereik vergroten, maar weet niet zo goed hoe. De eerste stap heeft u al genomen: u bent bij Twinfish Webdesign terecht gekomen. Maar er zijn nog meer zaken die geregeld moeten worden.

Het vastleggen van een domeinnaam

U wilt graag opvallen op internet en, naast een mooie website, is het gebruik van een duidelijke domeinnaam minstens zo belangrijk.
De meeste gebruikte vorm van een duidelijke domeinnaam is om de bedrijfsnaam te voeren. Alleen, hoe regel ik de aanvraag van een domeinnaam? Hierbij kan Twinfish Webdesign de helpende hand bieden.

Het regelen van webruimte

De domeinnaam is vastgelegd en we gaan door naar de volgende stap: het regelen van webruimte. Dit is de serverruimte die we gaan gebruiken om de website, na voltooiing, op te zetten. Vaak bieden de bedrijven waar je een domeinnaam kan laten registreren ook webruimte aan. Daarom is het van belang dat naast de gewenste domeinnaam, ook bekend is hoeveel webruimte u nodig heeft. Gaat u alleen tekst plaatsen met enkele foto's, dan is het kleinste pakket webruimte groot genoeg. Wilt u allerlei filmpjes plaatsen, dan is het verstandig te kijken naar meer webruimte. Veel aanbieders hebben overigens de mogelijkheid om een basispakket in een later stadium uit te breiden.
Belangrijk om te weten: om een website in Joomla! te kunnen realiseren, is het noodzakelijk dat de webhost MySQL ondersteunt. Uiteraard kijk ik hier naar bij het uitkiezen van het juiste pakket.

Het daadwerkelijk realiseren van de website

Zijn de domeinnaam en de webruimte geregeld, dan gaan we door naar de volgende stap: het daadwerkelijk opbouwen van de website.
Gedurende het opbouwen van de website, plaats ik een tijdelijke pagina waarop te lezen is dat er gewerkt wordt aan de uiteindelijke website. Ondertussen ga ik op de achtergrond aan het werk en zodra de website helemaal klaar en akkoord is, gaat deze pas online.

Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, vul dan het contactformulier in.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.